A 2017-es Külgazdasági Értekezletre a b2match.eu/kulgazdasagiertekezlet2017 -re kattintva lehet regisztrálni 2017. május 15-től június 15-ig.

2016. június 27-30. között második alkalommal rendezte meg a Külgazdasági és Külügyminisztérium a Külgazdasági Értekezletet. Az Értekezleten a külgazdasági attasék plenáris és szekció üléseken kaptak friss információkat a minisztérium szervezeti egységeitől, háttérintézményeitől és az egyes ágazatok neves képviselőitől. A kollégák kis csoportos tréningek keretében fejlesztették önismereti, tárgyalástechnikai és informatikai képességeiket.

Június 29-én és 30-án a Külgazdasági Értekezlet kitárta kapuit a magyar vállalkozások előtt. A külgazdasági attasék a cégek képviselőit személyes b2b találkozók keretében fogadták, illetve rövid országismertető előadások keretében adták át az exportpiacra lépéshez szükséges legfontosabb információkat.

Az Értekezleten bemutatott előadások, az ott készült videók és képek védett tartalmak, megnyitásuk csak a résztvevők számára megengedett. A megtekintéshez bejelentkezés szükséges.